Tel: 088 - 297 11 00
Neem contact op
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  Unieke databaseMis geen regelingenBespaar kostbare tijd

  Tegemoetkoming Opleidingskosten

  Voor veel bedrijven is het opleiden van nieuwe werknemers of stagiaires geen prioriteit omdat ze ervan uit gaan dat dit teveel tijd en het geld kost. Dit hoeft niet het geval te zijn doordat er voor het begeleiden van studenten en het om – en bijscholen van werknemers diverse subsidieregelingen bestaan. Werkgevers hebben vaak geen inzicht in het aantal regelingen die zij voor deze nieuwe werknemers mogen toepassen. Daarnaast zorgen de vele voorwaarden en strenge controles vaak voor een drempel om de aanvraag in te dienen.

  Maakt u wel optimaal gebruik van alle subsidieregelingen die voor u beschikbaar zijn?

  Finaal adviesgroep analyseert uw opleidingskosten op basis van de mogelijke subsidieregelingen. Hierdoor bent u er zeker van dat alle regelingen die betrekking hebben op uw organisatie optimaal worden benut. Finaal adviesgroep neemt u het werk uit handen en zorgt voor tijdige en juiste indiening van de aanvragen. Wij bieden werkgevers support op basis van no cure no pay.

  Inzicht hebben in uw opleidingskosten en geen subsidieregelingen meer mislopen? Neem dan nu contact op met één van onze adviseurs. Dit kan telefonisch of via ons contactformulier. Wij staan u graag te woord.