Tel: 088 - 297 11 00
Neem contact op
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  Ontzorgt u volledigMaakt gebruik van unieke databaseDient claim automatisch en tijdig inBewaakt procesAVG norm

  Werkgevers opgelet!

  Binnen drie maanden na indiensttreding van een nieuwe medewerker moet u als werkgever weten of er subsidies en (premie)regelingen mogelijk zijn. Deze dient u ook binnen 3 maanden aan te vragen. Doet u dit niet tijdig, dan vervallen deze (premie)regelingen voor de gehele periode! Hierdoor kunt u tot wel € 18.000,- per aanvraag mislopen.

  Om te voorkomen dat u de bedragen waar u als werkgever recht op heeft misloopt, hebben wij een online Loonkostentool die u al het werk uit handen neemt. Door onze jarenlange expertise en samenwerking hebben wij goede contacten opgebouwd met de diverse instanties. De Loonkostentool beschikt over een unieke database met alle regelingen die van toepassing zijn bij het in dienst treden van een nieuwe medewerker. Met de inzet van de Loonkostentool is het proces met betrekking tot (premie)regelingen binnen uw organisatie bewaakt. De Loonkostentool staat bovendien garant voor snelheid en efficiëntie.

  Door gebruik te maken van de Loonkostentool bent u nooit meer te laat met het aanvragen van beschikbare regelingen voor nieuwe werknemers en loopt u geen (premie)regelingen meer mis. U bespaart zo een hoop geld, tijd en kennisinvestering, zonder de administratieve rompslomp.

  Loonkostentool Finaal Adviesgroep


  Benieuwd hoe de Loonkostentool werkt?

  Wilt u weten hoe de Loonkostentool kan worden ingezet voor uw organisatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een demo op locatie. Alleen informatie ontvangen? Download gratis onze whitepaper.