Tel: 088 - 297 11 00
Neem contact op
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  Unieke databaseMis geen regelingenBespaar kostbare tijd

  Veranderende wet en regelgeving Sociale Zekerheid

  De wet- en regelgeving binnen de Sociale Zekerheid wordt regelmatig gewijzigd. Het is heel lastig om uw bedrijfsprocessen hier continu op aan te passen. Wij zien bij veel organisaties dat zij regelingen, subsidies en eventuele kortingen niet optimaal benutten. Weet u bijvoorbeeld dat iedere organisatie bij een nieuwe indiensttreding binnen drie maanden de betreffende regelingen dient toe te passen? Doet u dit niet, dan vervallen deze premieregelingen en heeft u geen recht meer op eventuele kortingen en subsidies. Uw misgelopen voordeel kan hiermee oplopen tot €18.000,- per werknemer. Benieuwd hoeveel voordeel uw organisatie is misgelopen?

  Finaalscan

  Met de Finaalscan van Finaal Adviesgroep analyseren wij of uw organisatie in het verleden premieregelingen heeft laten liggen. Ondanks dat uw organisatie tegenwoordig binnen 3 maanden een premieregeling dient toe te passen, kan Finaal Adviesgroep namelijk alle regelingen met terugwerkende kracht tot wel 5 jaar voor u aanvragen. Hierdoor bent u er zeker van dat alle financiële voordelen die betrekking hebben op uw organisatie optimaal benut worden.

  De voordelen van de Finaalscan:

  Interesse?

  Benieuwd hoeveel voordeel uw organisatie is misgelopen? Neem dan nu contact op met één van onze adviseurs. Dit kan telefonisch of via ons contactformulier.
  Wij staan u graag te woord.

  Let op, niet alleen de besparingen uit het verleden optimaal benutten maar ook in de toekomst profiteren van alle financiële voordelen? 
  Lees hier meer over onze Loonkostentool.